Vår stolta fana

Brattsbackas egen fana sitter nu som en smäck på lagårdsgaveln. Här vilar inga ledsamheter trots tant- och gubbstrulandet nere i tätorten. Vi fäller ned skygglapparna, knyter händerna i byxfickorna och kör på så länge vi orkar. Desillusionerad som jag är när det gäller våra politikers förmåga att skapa bra förutsättningar kommunal överlevnad skapade jag en alldeles egen byasymbol som kan hjälpa till att distansera oss från kustremsans potentater.

brsfanan_7643

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Raimo Levander

  Hej Per!
  Ja det är inte alla byar som kan ståltsera med en egen fana 🙂
  Ha en trevlig sommar och hälsa alla.
  MVH Raimo

 2. Pär Andersson (inläggsförfattare)

  Hej Raimo!
  Det var länge sen man hörde nåt från dig. Ja, det är inte många småbyar som kan prestera en egen fana, men vi är ju lite speciella här i Nordmaling. På gott och ont förstås… Ha det bra i sommar du också och hälsa syrran och morsan från oss ”gammgrannar”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.