Nostalgiska kartonger

kartonger_1695

Nu är det definitivt slut på flyttandet. När vi tidigare farit omkring som tattare bland Umeås stadsdelar och under 50 års tid använt hundratals flyttkartonger har vi nu hittat vår plats på jorden (och om det fanns möjlighet en evig plats i jorden).
Idag har jag tagit mig före att knösa ihop alla gamla flyttkartonger och kastat dem på brasan. Detta formade sig till en nostalgisk resa när jag läste de texter som var plitade på kartongsidorna. En del kartonger har varit med vid ett antal tillfällen och kan ha både två, tre och fyra märkningar. På en av dem stod både ”Pär”, ”Köket” och ”Barnkläder” – så denna kartong har jag förmodligen bara varit med och packat vid ett tillfälle…

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.