Mördarsniglar i Brattsbacka

sniglar_1706

Jag ryste till i morse när jag såg de bruna och avlånga ”sniglar” som krupit in på gräsmattan bakom huset. Vad jag för ett ögonblick glömde bort var dock att en av de två målare vi anlitat för ommålning av husets baksida är en snusare av rang. Det var lämningar efter honom som påminde om de beryktade mördarsniglarna som främst häckar söderut.
När jag berättade detta för vår sommargranne undrade hon om vi inte skulle tvinga den skyldige att avlägsna sina giftiga lämningar från tomten, men jag lugnade henne med att den skyldige nog redan sugit ut det mesta av bussarnas toxiska innehåll.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.