Dagens clou

Under långsamma och impulssvaga sommardagar som dessa kan ett oväntat konstaterande vid eftermiddagskaffet i ett slag förändra ens sinnesstämning. Som till exempel idag när posten var inhämtad och veckans nummer av Kvällsstunden hamnat framför bordets äldsta deltagare. Sedan den gamla damen öppnat tidningen ville hon göra alla uppmärksamma på att hon sparar alla nummer av tidningen i kökssoffan och att hon ofta plockar fram gamla tidningar för att läsa om intressanta artiklar.
”Så egentligen behöver ni inte ge mig någon prenumeration i julklapp för nästa år, jag har så dåligt minne nu så jag klarar mig resten av min tid med att läsa om mina gamla nummer av Kvällsstunden.”

stunden
Gonatt!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.