SD gasar på

Nazisterna blir allt kaxigare och tydligen har de använt någon slags gas för att ge eftertryck åt dagens demonstration i Umeå. Styrkta av SDs framgångar i opinionsundersökningarna tar de rashetsen till en ny nivå. Iofs har jag svårt för att ogilla SDs inträde i våra demokratiska församlingar, de har samma rätt som alla andra att bedriva politisk verksamhet. Men – och ett stort MEN – om åsikterna är så extrema att det sporrar nazistiska grupperingar till gatuterrorism känns det inte bra. Man får bara hoppas att de som sympatiserar med Sverigedemokraterna har detta i åtanke nästa gång de blir tillfrågade om sin politiska hemvist. Om inte så kommer SD å sin sida att fortsätta förpesta den rikspolitiska arenan med sin egenhändigt tillverkade ”gas”.

4 kommentarer

    • Pär Andersson (inläggsförfattare)

      Oavsett om de hade demonstrationstillstånd eller inte så är det inte OK att medföra gas och ”diverse tillhyggen” till en gatumanifestation. Och den som gett det eventuella tillståndet borde kanske ha tänkt på att VIP-galan samtidigt pågår i stan.

    • Pär Andersson (inläggsförfattare)

      Enligt vk.se hade de närvarande poliserna inte klart för sig huruvida nazisterna hade tillstånd eller inte… Kanske det klarnar i morgon när gaserna skingrat sig. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.