MAX blev den ömma tån

Ser att många högerpolitiker ömmar starkt för direktörerna i hamburgerjedjan Max. Vad de glömmer att berätta är att vad direktörerna ömmar mest för och det är naturligtvis de miljonvinster som kammats hem sedan bidragen från Alliansen börjat ticka in på de privata kontona. Senaste redovisningen visar att de fyra ägarna till Max delat på den runda summan av 100 miljoner kronor. Fartblindheten hos människor med inkomster i den klassen är så monumental att de tror sig kunna klampa in och försvara sina nyvunna förmögenheter utan att möta på politiskt motstånd. Lika fartblinda högerpolitiker (”hamborgare”) hänger på och fortsätter att upprepa sitt eget mantra att momssänkningen sänkt arbetslösheten och restaurangpriserna (när varje nytt jobb har kostat ca 1,3 miljoner och priset på hamburgare har sänkts med max 2 kronor).
Gomorron!

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.