5:2 vs. 6:1

Själva föredrar vi en vår egna metod för att hålla vikten någotsånär under kontroll. Vår 6:1-metod vänder på begreppen såtillvida att vi slipper halvsvälta två dagar i veckan och jag skulle vilja kalla den metoden för 7:2.  Med vår metod kan man festa till ordentligt en av veckans sju dagar, företrädesvis under någon av helgdagarna. Vi äter under de andra dagarna mestadels fettsnålt (ev. kött är oftast älgkött), mycket grönsaker, en middagsportion och inga extratuggor, fiberbröd (aldrig vitt) och goda müsliskorpor till kaffet, alltså inga krångligheter. Det tillåter oss att en dag varje vecka dra till med det där lilla extra som dessutom blir extra festligt när man är uppmärksam på vad man stoppar i sig tidigare under veckan. Då kan det bli en semla och tillochmed lite vuxengodis.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.