Val till Europaparlamentet.

Jag fick foldern med valbara Centerpartister i brevlådan i veckan. Det gladde Mig att se 3 av Västerbottens bästa namn där. Tomas Mörtsell Kommunalråd i Storuman, Mattias Larsson, gruppledare i Umeå och även distriktsordförande och Ewa-Maj Karlsson, Kommunalråd i Vindeln med erfarenhet från det Europeiska samarbetet sedan tidigare.

Trygga förnuftiga Människor, som alla står med bägge benen på jorden. Och ingen av Dem svänger sig med klyschan som Jag personligen får utslag av, ” ett smalare och vassare Europa” . En klyscha som kanske låter bra, men som i verkligheten bara är ”ordbajs”. Men det är Min personliga åsikt, och Jag har haft fel någon gång tidigare, så Jag kommer nog att ha det fler gånger.

Hur som helst så slår Jag ett slag för dessa trevliga och sympatiska Människor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>