Legalisera Cannabis??

Ibland är det nästan spöklikt. Jag skrev igår att Jag ville att drogliberalerna skulle tänka om. Och Idag på facebook hittar Jag en länk till Svd där centerstudenter och cufare skrivit att De vill legalisera och beskatta Cannabis. Länken finns nedan, Jag tycker att Ni ska gå in där och bilda Er en egen uppfattning om saken. Det finns en massa länkar i artikeln där Man kan läsa betydligt mer om det.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/reglerad-cannabis-battre-an-oreglerad_8429932.svd?utm_source=sharing&utm_medium=clipboard&utm_campaign=20130817

 

För som i nästan alla fall, det finns hur många olika åsikter som helst och Man vet aldrig förrän efteråt vem som har rätt eller fel. Men skaffar Man sig kunskap så kan Man ta ställning efter eget tycke. Och Jag anser att Man ska respektera att andra kanske inte alltid tycker som en själv. Man behöver inte gå till personangrepp och kalla varandra olika saker för det.

Respekt för andras åsikt är en viktig del av demokratin.

2 kommentarer

  1. Östen Högman

    Men nog börjar spännvidden inom centerpartiet mest likna ”Välkommen vi har inga bestämda åsikter, tyck vad du vill” . Synd tycker jag, som kände Centern, som ett jordnära och ganska stadigt parti. Men kanske blir dt så om man från början är ett intresseparti och inte ett ide’parti. Då blir det lätt att ta över från Timbrohögern!

    • Ronny Jonsson (inläggsförfattare)

      Jag vet inte riktigt vad Du menar Östen. Vad Jag menar är att det är viktigt att folk bildar sig en egen uppfattning om saker och ting, och att sedan inte alla tycker som Jag kan ju inte Jag grota ner Mig i. Vad gäller drogliberalerna hoppas Jag att folk inser det vansinniga i det och talar om att Vi inte vill ha det i vårt parti. Skulle det däremot visa sig att partiet tolererar sånt så får Man väl ta och omvärdera sitt medlemskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>