Det finns bara ett riktigt landsbygdsparti!!

Det är idag sista dagen av fyra innehålsrika stämmodagar i soliga Karlstad.

Och det gläder mig att säga att det känns sdom at vi håller på att vrida in riktningen mot att det ska bli lättare att leva och driv företag på landsbygden i hela vårt land.

Vi har ministrar som jobbar hårt för att få igenom våra förslag, men det finns många viljor som drar åt andra håll.

Nu är det ju så det fungerar i en demokrati, men som jag ser det finns det i dag bara ett parti som något sånär tar hänsyn till hela Sverige, ett parti som tycker det är lika viktigt med en levande landsbygd som en hållbar stad.

vi har i veckan tait beslut om komunalt veto mot uranbrytning och en bättre rovdjurpolitik och en bättre mobiltäckning.

Det fins idag bara ett prti som ser till hela landet,

Stureplan eller Ström? Som jag ser det behövs bägge ytterligheterna och det finns ingen motsättning mellan dom.

2 kommentarer

  1. Martin Karlsson

    Har röstat på centern, men känns som det verkar prioritera stad allt mer, verkar vara viktigare att ragga röster på Stureplan än på landet där de egentligen kommer ifrån och ska stå för, så jag tror inte de kommer få min röst nästa gång. De har gjort bort sig såväl med rovdjurspolitik som val av partiledare och vad som visas utåt. så för att få min röst måste mycket bevisas till nästa val inte minst vad som står i valmanifestet, vilka frågor de går till val på och var de står när de kommer till frågor viktiga för en levande landsbygd.

  2. Ronny Jonsson (inläggsförfattare)

    Ja Martin,Jag ska erkänna att efter Årestämman så kändes det lite deppigt faktiskt. Men nu i Karlstad så har det börjat räta upp sig. Vi fick igenom en hel del Landsbygdsfrågor, bla. så inom rovdjurspolitiken, och det finns en hel del annat som också gick igenom som gör att det känns lite som att vi är på väg in på rätt spår igen. Så vänta lite och se på innehållet som snart är sammanställt så kanske vi får ha kvar dig. För faktum är att även om det finns mycket kvar att förbättra, så är det Centern som är det bästa alternativet om man vill ha en levande landsbygd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.