Sluta att vända SD ryggen!!

Vi måste sluta att vända problemen ryggen och ta tag i de problem som finns, för om inte Vi ”etablerade” partier gör det så kommer folk att rösta in de som gör det!!

Och som Jag sagt tidigare så är ett första steg att inse ATT det finns problem.

Och ett andra är att inte halshugga folk som talar om att det faktiskt finns saker som inte fungerar.

Jag tror att alla är överens om att det finns mycket folk det är synd om och som kunde få ha det bättre, men det är så att ett fåtal kan inte rädda alla, och ingen är hjälpt av att vissa försöker att ta emot alla medan andra inte tar emot någon. Med följden att det i slutänden drabbar gamla och sjuka som det blir för dyrt att hjälpa.

Och när Vi tar emot flyktingar måste De få ett humant mottagande och integreras i samhället, få jobb och veta vad som gäller här. Kvalitet och inte kvantitet i mottagandet vore bättre för alla.

Vi måste även  jobba hårdare i bland annat Eu, för att få andra länder att ta ökat ansvar.

Men om vi fortsätter att likt strutsen stoppa huvudet i sanden, eller vända ryggen åt SD, då kommer förr eller senare någon att smyga fram och sparka oss i röven!!

 

En kommentar

  1. Katarina

    Himlars vad rätt du har , hjälpa de som kommer in i vårat samhälle o få dem att anamma våra lagar o alla är lika värda , blir det för många på ett ställe o de inte tas om hand blir det problem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.