Nu får det väl för Fn. vara nog!!!

Det sägs att Sverige blivit kallare och ogästvänligare.Det sägs att vi blivit hårdare och mer okänsligare.

Men nu får det väl ändå vara nog!!

Jag är själv ingen vän av Sverigedemokraterna och deras politik, men Jag har respekt för att folk sett som sin enda utväg att få till en ändring genom att lägga sin röst på dem. Det kallas för demokrati.

En del människor verkar dock ha tagit sig friheten till att ha tolkningsrätt på det ordet.

Följande text hittade jag i kommentatorsfältet angående Sd´s inträde i Lyckseles politik, och utan att lägga in någon personlig värdering på  artikeln i övrigt tycker Jag att kommentaren är lika skrämmande som Sd´s politik.

För att understryka vad jag menar så ska ni ta och byta ut beteckningen Sd i texten mot Muslimer eller Romer.

Det går rykten om att alla SD:are är pest smittade och smittan sprids med en rasande fart.

Smittan sprids snabbast i förorterna och i inlandskommunerna men har nu även börjat göra sitt intrång hos dom tidigare lindrigt drabbade i större städer.

Därför ska alla 780.000 SD:are från i söndags sättas i karantän i 4 år. Det har övriga väljare och media bestämt.

Tv och tidningar kommer att publicera namn och adress på alla som röstat på SD så att det ska bli lättare att hitta alla smittkällor ;-)

 

Jag hoppas att den som skrivit detta tror att det är kul, själv tycker jag att det visar på ett snedvridet psyke.

Det verkar som att det som är förbjudet och tabu i ena fallet, är fullt tillåtet när det gäller Sd´s väljare. Det är skrivaren av den här artikeln och hans/hennes kompisar som till en del rår för Sd´s stora valseger.

Det hjälper inte att håna väljarna och att vända ryggen till Jimmie Åkesson, det hjälper inte att ha stora manifestationer och demonstrera mot rasism på torgen.

De enda som bryr sig om detta är de redan frälsta. De flesta av Sd´s väljare är inte rasister, varför skulle i så fall en stor del av väljarna vara utlandsfödda??

Först när vi förstår att vi måste börja ta i frågorna som Sd driver, kan vi börja få tillbaka väljarna.

Men när jag ser på kommentaren ovan börjar jag inse att problemet kanske är för stort. Arrogansen och tron på sin egen förträfflighet och rätten till att bestämma vad som är rätt eller fel verkar ha fått alltför stor spridning i samhället.

Jag har sagt det förut, Det är inte Sd som är problemet, De är bara ett väldigt synligt symptom.

En kommentar

  1. Katarina Bragmo Löfgren

    Hallå !! Zienarwourst – Vad nu då vad sägs om Kalles korv ska alla Kalle vilja ta bort det namnet då !!!! Koncentrera er på värre saker som att hjälpa era tiggare att komma hem till sitt ursprungs land istället ,lägg ner energin där istället – Tycker jag , Vi kommer att få fler o fler SD are om det är så att svenskarna ska forma hela livet efter alla invandrare – Jag säger STOPP NU ,Kom gärna hit men följ våra lagar o regler , I sverge har utlänningar makt vi svenskar törs snart inte öppna käften , inte läsa Pippi för barnen för då kanske nån blir lite upprörd för Negerkungen , inte fika med sina barn inte ens en negerboll FATTAR NI inte att nu lusläsar alla invandrare ALLT för att hitta sådana historier så dom får lite uppmärksamhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>