Bilar på min fastighet & Magma

Två av bilarna som stals i Robertsfors hamnade på den fastighet som finns i våra ägor. Rätt snopet faktiskt att hitta bilar på tomten fast mer snopet att hitta en massa poliser på sin tomt.

Magma – det stora kvinnliga nätverket magma.
Det är kul att vara med i nätverk men jag känner mig mest trött. Har ju varit med om att medverka, starta upp och finnas i nätverk sedan jag som 20-åring träffade på Maud Olofsson.

Då var det RobertsforsVinden – ett underliggande nätverk till Umeås Orkan. Nu är det Magma och jag känner bara att det får nog vara för mig. Been there – done that – bought that t-shirt.

Jag känner en stor tacksamhet och värme till de ‘unga, nya, ivriga’ nätverkare som tar på sig att hålla i både det ena och det andra. Själv nöjer jag mig med att nicka med huvudet, le och vara tacksam att jag slipper sitta mitt i smeten och styret.

Lite skamsett tänker och även att jag håller på att bli en sådan där motsträvig bakåtsträvare som jag själv såg med förvåning på i mina ungdomsdagar. Men med facit i handen så känner jag mig nöjd att vara det. Varför uppfinna hjulet igen och prova samma saker igen.

Jag kan vara eldsjäl i annat istället. Min tanke med nätverk är ju ett renodlat affärsnätverk. Jag har inga ambitioner med fika-kaffe-surra-socialisera med varandra BEHOV. Jag vill i så fall göra AFFÄRER…

Har märkt att jag skilher mig där också. Min dröm är inte att tjäna en massa pengar utan jag vill mer tjäna tillräckligt med pengar så jag inte behöver jobba så mycket och ha en RIK FRITID. Uppskattar mer det än att jobba dygnet runt.

Näää…mat och potatis…

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>