Personligt

Stressa ner..
Se till att idag vara tio minuter före avsatt mötestid än tio minuter efter.

Personlig utveckling
Mitt liv just nu – ett år framåt – mitt mål?
Beskriv ditt liv just nu med enkla ord. Hur du mår och vad du gör i skolan, jobbet eller hemma. Vilka ämnen arbetsuppgifter, uppgifter känner du är roliga. Tänk ett år framåt och bestäm dig för hur du tror att det ska vara då. Du formulerar just nu ditt mål från och med just nu till ett år framåt. Ett år är lång tid men koncentrera dig på några saker som är viktigt för dig
 
Annat
Oren hy
Rör ut 1 tsk jäst i varm grädde och tillsätt lite kaolin – en sorts lera som kan köpas i färghandeln. Tillsätt så mycket kaolin att det blir en jämn massa. Lår sitta på i 15 minuter och tvätta sedan bort med ljummet vatten.
 
Motion för alla – Det är mycket roligare att motionera när man är fler. Lura med en kompis, familjemedlem eller sätt upp en lapp i tvättstugan. Motion är en ypperlig aktivitet att utöva ihop med sina tonårsbarn. Lura ut dem på en jogging-runda. De behöver den minst lika mycket som du själv. Dessutom får man frisk luft och ljus från solen – och solen tränger ju inte in i en idrottshall.

Hanäbäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>