KRÄV ÅTER REMISS GENAST.

 STOPPA SKROTBILSBEREDNINGEN NU
k
licka på länk

Naturvårdsverkets ärendenr NV-01928-10 

KRÄV ÅTER REMISS GENAST.Just nu finns det ett liggande förslag om skrotbilar från Naturvårsverket som om det klubbas igenom kommer att innebära att det kan bli omöjligt att ha en reservdelsbil -eller för den delen ett nedplockat projekt stående i mer än ett år. Följ länken så kan du läsa hela förslaget samt MHRF:s remissvarVI KRÄVER ATT REGERINGEN OMGÅENDE STOPPAR UTREDNINGEN OCH INFÖRLIVAR ALLA MOTORINTRESSEORGANISATIONER I SVERIGE I DENNA UTREDNINGENS BEREDANDE DÅ HELA ELLER STORA DELAR AV SVENSK MOTORKULTUR HOTAS OM FÖRSLAGET GÅR IGENOM.

 

BEREDNINGEN FINNS ATT LÄSA PÅ

http://www.mhrf.se/M2011/2459/KeRedovisning

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>