Förkylning – vik hädan

Härligt i sinnet, förkylningen har avvikit. Känslan när det svider torrt i näsan av allt fräsande, näsdroppsanvändande, smaken av anitibiotika/pencillin med hint av var har lämnat munhålan och att orken har någorlunda återvänt. Bieffekt: vid för mycket inhalerande av frisk luft retas slemhinnor upp och jag hostar torrt vilket leder till att jag får lite ont i halsen igen samt att nu vid lunchtid försvinner piggheten, benen stumma, rumpan som hänger tungt ned mot soffan. Kroppen som liksom vill luta ikull sig, ögonen som bara vill sluta sig lite..liite…zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 

Lisbet Olofsson, hälsozam, onlinekurs

 

Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>