Kär i kärleken

Hur kär kan man bli. Ja vad svarar man på det! (på tal om ”alla Smiley heart dag”)
På en skala 1 – 10, hur kär är du i någon. Kan du bli kärare än du är nu eller är du i peak? Hur vet man det. Tänk om jag har kapacitet att bli det ännu mer och så nöjer jag mig med NU. Eller tvärtom. Vi kom fram till att det finns olika sorts kärlek och varför man är kär i den personen. TYP:
kan inte vara ensam – kär, övergångsobjekt-kär, kompis-kär, vill så gärna vara kär – kär, rätt person – sjukt kär, ids inte göra slut – kär, bara för att -kär, vill ha barn med dig – kär, är inte hel utan dig – kär, smarrig bra sex – kär, kär i kärleken – kär…
Jajamen…

 

 

Lisbet Olofsson, hälsozam, onlinekurs

 

Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>