Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Fullmäktige i Vännäs

Agneta och jag har tillsammans med andra åhörare bänkat oss med kommunpolitiker och några tjänstemän. Allmänhetens och ledamöternas frågestund har avverkats. Ett och annat ögonbryn höjdes när jag ställde en allmänhetsfråga, men jag är faktiskt inte KF-ledamot och får göra så. Egentligen var jag ombud, idén kom från en annan blivande KF-ledamot.
Frågan var om det funderats på webbaserad radioutsändning av KF-sammanträdena. Det skulle kunna vidga möjligheterna att följa med i den viktiga närpolitiken. Det kom en del nickningar och ordföranden skulle ta tanken med sig.

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>