Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Politikeränkling

Det blev en lång och välfylld dag i Bjurholm, en av de där dagarna då man är borta tolv timmar. De kommer en aning för ofta. Det blev hur som helst en bra dag, sammantaget.

Det var ett par mycket viktiga möten som gjorde att en av ersättarna fick hoppa in på dagens kommunfullmäktige i Vännäs. KF har jag annars inte tänkt utebli från annat än i nödfall under tiden fram till halvårsskiftet. Därefter skulle det kunna bli mer politik igen.

Jag åt middag i min ensamhet och ägnade en tanke åt Agneta. Hon sms:ade från kommunfullmäktige strax efter sju, då var man på ärende 26 av 39. De skulle gissningsvis vara klara vid niosnåret. Sen middag för henne.

På tal om politiker så blr man beklämd när man läser att det socialdemokratiska kommunalrådet i Övik, lågstadieläraren Elvy Söderström, fått sitt hus angripet. Det diskuteras hur korrekt rapporteringen var, men det faktum att huset angreps och en ruta blev inslagen verkar kvarstå.

De som tjänar andra och det det gemensamma genom att arbeta politiskt i demokratiska partier ska definitivt varken hånas eller angripas så är. Alldeles oavsett färg eller eventuella felbeslut.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.