Maxade tankar

Konflikt?

 Förra dygnet hade jag 800 klick in på min blogg här på vk. Jag har nog aldrig haft så många läsare något enskillt dygn nånstans där jag skrivit. Jag kan inte låta bli att fundera på varför? Ett sätt att tolka det är att det finns ett stort intresse för politik trots vad man normalt påstår att folk är ointresserade.

Ett annat sätt att se det är att vi söker oss till konflikter. Tiittar man på tidningsrubriker från olika tidningar så är det också så. Det som verkar sälja tidningen är när något beskrivs som ett problem. När TV har ett nytt program på gång så några dagar före kan man ofta läsa olika rubriker som på något vis beskriver något problem med programet. "se bilderna på x när han svimmade – bilder ni inte får se i TV" eller "Y kritisk mot upplägget i programmet"

Så vad blir slutsatsen? Vad kanske borde bråka ännu mer i fullmäktige för att få fler intresserade för om vi skulle stå och hålla med varandra blir det ointressant? Nja, jag tror inte det men man kan inte låta bli att fundera.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.