Maxade tankar

Vad händer just nu?

I år har det lite ofattbara hänt att det är 40 år sen man gick ut åk9. Så nån återträff måste nästan till och det är några som haft träff ikväll och vi planerar att ha det den 31 maj. Tage Rönnfjord har redan gjort en hel del förarbete. Till att börja med ska vi skriva till alla av våra årskamrater och sen skapa en mejllista så att vi kan hålla kontakten. Så om nån av 58-orna läser detta, boka in 31 maj!

Sen lite uppföljning på mitt förra inlägg närmare bestämt att sortera vilka grupperingar jag tänkt delta i.

För närvarande är några aktiva. I musiken spelar jag i två aktiva band.  Jazz-kvartetten där vi i olika tidpunkter varit olika antal medlemmar men just nu är vi 4 med mig på mitt huvudintrument, bas. Extra roligt att vi har en sällsynt duktig och ambitiös saxofonist i Cecilia Larsson. Mitt i tonåren men spelar ändå med oss gamla gubbar. Hon kan bli hur bra som helst om intresset håller i sig, hon är redan driven med en snygg ton.

Nyaste konstellationen är MM&Co där jag sköter all musik på mitt keyboard med två skönsjungande damer. Det är en utmaning att få till det med så få medlemmar men på något vis går det. Där får jag verkligen pressa mitt musiktekniska kunnande till det yttersta, en utmaning som tilltalar mig.

Nytt från förra året är att jag är medlem i Lions. En samling karlar lokalt och ett helt världsomspännande kontaktnät som dels träffas för trevliga möten men som främst gör en hel del välgörenhet även det både lokalt och globalt.

Sen är jag fortfarande med i hemvärnet där jag funnits sen början av 90-talet. Det började som hemvärnsmusiker men numera är jag en av alla anda medlemmar här lokalt.

Så fortfarande är det så att jag kan dyka upp ute på samhället i flera olika roller. Det kan vara svårt att veta var jag syns härnäst! Precis så vill ja ha det, utmaningar med variation!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.