Maxade tankar

Så var det offentligt då……

Undrar hur många som satte kaffet i vrångstrupen idag när Vilhelminaaktuellt kom? Eller sa man ”det förstod jag väl”? Eller blev det ens en axelryckning?

Tja, det lär jag väl aldrig få veta.

8 kommentarer

  1. €dor

    Jo det ska du visst få veta. Jag skrev redan när du i början hoppat av från sossarna och i en diskussion på Maria K:s blogg betr dig att du nog skulle bli en K-deare. Det föll liksom naturligt för det intryck jag fick. Jag tänker inte gratulera, jag konstaterar bara att partiet nu har sin kärna i vad de står för. Jag brukar ibland titta på listorna vid varje val och finner de flesta är nu vad partiet i Vilhelmina kommer bestå av. Adel, präster, borgare men inga bönder ej heller s k ”arbetare”. Hoppas ni har en plan för tillväxt i V-mina, eller blir det som tidigare, protester mot allt som ger jobb och inkomster till kommunen?

  2. Linda A Norman

    Edor – Jag tror du har lite fel om du påstår att det inte finns ’arbetare’ i Kd/listan

    • €dor

      Nja, hundra procent rätt är svårt att ha. Många av V-minas invånare börjar bli som när Konrad Lorentz fick nobelpriset när han visade hur han präglade ankungar på en pappkartong. Vet man inte om något annat blir man ganska förblindad.

      • Max Fredriksson (inläggsförfattare)

        Jo, och därför kan det nog vara bra att byta och kolla på något annat precis som jag gjort.

        • €dor

          Skillnaden kanske är att nu är det du som håller i snöret och drar kartongen. Bakom springer ovetande kycklingar.

          • Max Fredriksson (inläggsförfattare)

            Ha, ha, det skulle se ut det! Fast jag ser nog helst att min kycklingar följer efter för att dom tror jag har rätt än för att dom gör det av gammal vana!

  3. Leena Berggren

    Hej Max!
    Jag blev inte alls speciellt förvånad. Det som kanske störde en aning var annonsupplägg med yrkestitel, med tanke på vad KD påstår vara kärnan i deras ideologi, dvs ”Alla människors lika värde”. Om så vore är yrkestitel helt oväsentlig. 🙂 Men här garderar de med kryss, genom sin insikt om människornas ofullkomlighet. 😉 :):) (retas lite nu)
    Önskar dig all lycka Max, med din nya partitillhörighet.

    • Max Fredriksson (inläggsförfattare)

      Ursäkta att jag inte godkänt ditt inlägg tidigare, har inte loggat in på länge då jag inte skrivit något inlägg. Egentligen håller jag med dig. När kommunlistan för KD skulle fastställas protesterade jag mot att yrkestiteln skulle stå där men det finns nån gammal tradition så det blev kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.