Telia,hör min bön!!

Eftersom det verkar som att jag fått låna ett halvt öra av det stora telefonibolaget så har jag ett förslag.

Det verkar ju som att det har börjat någon rackarns epedimi bland försäljarna. Nu ringer ju kleti och spreti och försöker att pracka på oss både det ena och det andra. Men nu dom har börjat ringa på mobilen istället på den fasta telefonen.

OCH, vad mycket "gratis"dom bjuder på, dom generösa rackarna.Men när man pratat med dom en stund så visar det sig att man måste prenumerera ett halvår eller två på kalsonger,sockar,rakblad eller tamponger.(Ja tamponger har jag faktiskt inte blivit erbjuden) så i slutändan så blir det nog inte gratis i alla fall.

Sen måste man,efter att man tagit emot det "gratis" paketet, komma ihåg att avbeställa prenumerationen.

Och alla kompisar man har sen som är försäljare, för det låter ju som om dom vore personliga vänner med en när dom ringer. " Tjenare Ronny, nu var det ett tag sen jag ringde,vad har hänt sen sist då?"

Men nu till förslaget Telia. Det finns/fanns något som hette NIX. Det innebar att man registrerade sig för att man inte ville ha några försäljare som ringde på telefon. Och hör och häpna, det verkade faktiskt respekteras. Jag tycker att mitt favoritbolag Telia ska ta upp idén och införa den på mobiler. Ni kan även ta ut en liten avgift för den.Men eftersom det är min idé kunde ju jag få lite rabatt..eller??

2 kommentarer

 1. Susanne Boström

  Hej igen!

  Nix finns fortfarande kvar och på Nixs hemsida kan du läsa om hur du spärrar ditt telefonnummer:
  http://www.nix.nu/sp%C3%A4rra-privata-telefonnummer.aspx

  Om du önskar att dina personuppgifter inte ska bli behandlade för ändamål som rör direkt marknadsföring från Telia kan du anmäla det skriftligen till:

  TeliaSonera Sverige AB
  Kundtjänst, Administration Privat
  40535 GÖTEBORG

  Anmälan ska innehålla uppgift om namn, personnummer och telefonnummer.

  Om du har förslag eller synpunkter gällande våra produkter och tjänster så får du gärna skicka in dem här:
  http://www.telia.se/privat/kundservice/kontaktatelia/synpunkter/

  Med vänliga hälsningar
  Susanne Boström
  Telia Kundservice

 2. Kicki & Christoffer Hedlund

  Rabatt? Du borde få provision;-)

  Telefonförsäljare, huvva, de terrar inte bara dig. Min andliga mor, son har svårt att säga nej, blir påprackad att byta telefonabbonemang titt som tätt. Det är inte bara Telia dock. För övrigt fungerar Telias nät bäst i Gullsjö MEN det går bara att ta emot sms, signalen är för svag för att klara ett vanligt samtal. Det finns, om man har tur, lite edge-nät men även den klipper. Så I-phone är helt värdelöst att ha med sig. I grannlandet Norge är hela landet bestående av berg och dalar. Där fungerar Internet utmärkt. I Sverige är det mestadels platt men så fort det sticket upp ett berg försvinner täckningen. Telia har inte, antingen förstått eller brytt sig om, att det behövs sättas upp repeatet. Vilken skillnad det skulle bli för byn. Gullsjö är en idyll i Västerbotten. Hoppas Telia har ett öga på dina kommentarer också 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.