Skit och jävulsdynga

När det haglar skit och jävulsdynga ska man försöka tänka på nått roligare. För alltför många år sen var Jag över och hälsade på en kusin som Jag har där. Och där finns det som överallt annars en mängd olika sorter. Bland annat träffade Jag en Gottlänning som var ganska så full av humor, och Han hade en dikt som Jag fick.

När Jag kom hem och hade börjat som Tummare så gick Jag in på kontoret på en av sågarna som Jag jobbade på, och bad kontoristen översätta en dikt som Jag "fått" från Canada. Men eftersom min engelska inte räckte till så ville Jag få den översatt. Jodå,Hon började snällt att översätta högt, men slutade efter några rader att läsa högt för att efter att ha läst klart tyst, lämna tillbaka lappen med ett leende,- Jag tror inte din engelska är så himla dålig,sa Hon. Och Jag har faktiskt inte fått den översatt än. Här är den,och vill Ni översätta den åt mig vore Jag jätteglad.

Her eyes were brown, her hair was fine

We were alone just Her and I

I ran my fingers up her spine, and put my hand upon her breast

I felt the beating of Her heart,

and slowly spread Her legs apart

I knew just what i was supposed to do

But I did´nt know how

It was my first experience of …..milking a cow.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.