Jag vet hur Vi ska vända trenden!!

Jag kom på i helgen hur Vi ska kunna vända den nedåtgående kurvan för Centerpartiet. Jag ska baske Mig ta och skriva ett förslag till extrastämman i Mars.

Vi gör om reglerna för hur man röstar. Alla som har en mobiltelefon med pengar i får ringa in och rösta på ett nummer!! Sedan får var och en ringa så mycket som man själv tycker att partiet är värt. Allt efter mallen Man kör i Eurovisions-schlagern.

Eftersom Centern är Europas rikaste parti,räknar Jag med att Vi sitter ensam i Regeringen efter nästa val.

Nä,skämt åsido,Jag läste i Västerbottningen i Fredags en artikel som Eva Grundelius,kommunikationskonsult och författare skrivit.

Eftersom Jag är halvt värdelös vad gäller att länka hit och dit så kan Jag tyvärr inte göra en länk dit.

Men kortfattat så var Hon engagerad  98-2000, av Centern för att hjälpa till att vända den nedåtgående trenden. Hon drog den slutsatsen att Vi lyssnade för dåligt på "gräsrötterna" och hade svårt att verkligen ta till oss vad folk verkligen menar."Förmågan att lyssna inom det ledande skiktet inom Centern i dag verkar vara lika dåligt som för 15år sedan"

Precis samma sak sa Jag på våran ordförandeträff i Stockholm veckan innan det omdiskuterade idéförslaget släpptes. "När RO,har samma siffror som Vi har lokalt ute i landet i våra Kommuner,Då kan Vi börja lyssna till råd från Ro, men till dess är det bättre att Ro lyssnar på oss ute i Kommunerna,För nånting rätt bör Vi ju göra ute i Kommunerna då Vi har betydligt bättre siffror,hoppas Jag i alla fall"

Jag tror att det är enda chansen för oss att få upp våra siffror på Riksnivå, börja att lyssna på vad representanterna ute i Kommunerna säger.

Alla Ordföringar som satt där,och Vi kom från alla hörn av Sverige,var rörande eniga i det mesta Vi diskuterade. Nu var Vi den sista gruppen av 7,som träffades,och Vi var 23st. Så huruvida De andra 6grupperna diskuterade som Vi kan Jag inte säga,men Jag tror inte att det skilde sig allt för mycket.

Sedan skall ju sägas att Idéprogrammet är väl värt att läsas i sin helhet,för det mesta som står där kan faktiskt hela partiet ställa sig bakom.

SÅ,fram med mobilerna och rösta C 2014!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.