Hur går det med täckningen Telia?!

Jag undrar hur det blir med den här mobiltäckningshistorien!! Det blir bara sämre och sämre täckning på allt fler ställen tycker Jag det verkar som. Här hemma har Vi fått samma problem som Vi hade för ett antal år sedan, man får stå på speciella platser för att ha ett samtal som inte helt plötsligt bara bryts.

Man ser på displayen när man kör till och ifrån jobbet all oftare att man helt saknar täckning. I skogen ska man vara glad om man kan prata i telefon alls, skulle olyckan vara framme och man skulle behöva nå sjukhuset från traktorhytten, så tror Jag att röksignaler vore säkraste sättet att få någon att upptäcka en.

Vad blev det av alla löften om ökad täckning som gavs för bara ett halvår sedan? Hoppas man kanske att alla ska glömma Dem eller?!

Nä Telia,Skärpning!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.