Är det Jag som är less på reklamen??

Det kan väl inte bara vara Jag som är spyless på all reklam som bara ramlar över oss??

Slår jag på datorn och går in på blocket, Vk eller någon annan sida, så ploppar det upp reklamrutor till höger och vänster, Jag är den 999 999e besökaren på denna sida, Jo!! det är säkert!!  Vill jag köpa lotter eller se vilken kändis som gjort vad?? Vill Jag ha ett greencard till Usa??

På Tv´n så hinner man både gå och och duscha och ta en kaffekopp medans reklamen rullar på. Eller som Jag, somna av när den börjar och sedan sova till nästa reklampaus, vilket innebär att man kanske missar en massa i filmen man försöker att se.

Skulle vara roligt att se någon statistik på hur många minuter av ”aktiv” film man visar i tex, 4án en kväll mellan 19,00 och 24,00.

Nä det håller nästan på att bli så att man känner motvilja inför alla företag som förstör filmer för en.

Och jag vet att man ”måste” ha reklam för att finansiera inköp av fråscha nya filmer till oss konsumenter, men när sändes en ny fräsch film senast, det är ju mest matprogram och realitysåpor på tv´n nuförtiden, och dom kostar inte mycket att producera.

En kommentar

  1. kicki

    Hej Ronny. Jag förstår vad du menar med reklam. Jag följer med Revenge på tv 3. 1 timmes program med reklam. Tror att det har gått 24 avsnitt nu av serien. Men om du laddar ner serien, så är avsnitten ca 40 min = på tv är nästan 1/3 av programet reklam. Om man då ser till dom 24 avsnitten som gått, är nästan 8 avsnitt bara reklam. Men det är bara att gilla läget, om man inte vill betala dyra avgifter istället

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.