Har folk blivit tokiga?!

Det kan inte bara vara Jag som börjat att fundera. Har folk blivit tokiga?!

Det verkar inte finnas någon ände på galenskaperna och idiotierna som man hittar på. Gå på fest och skämma ut sig, höga chefer inom statliga organ som begår direkta lagbrott och sedan tar ”strid” för att få sitta kvar. Regeringschefer som ”inget” vet, opposition som NU vet hur allt ska lösas, folk som kastar sten på blåljuspersonal, människor som skriver dödsartiklar om andra, människor som tar selfies när andra ligger på olycksplatser och kanske dör. Ja listan kunde göras hur lång som helst.

HAR folk fått mindre respekt för sina medmänniskor?? Vad  beror det på??

Man kan nog inte skylla allt på facebook och andra sociala media. Att man kan sitta anonymt och ösa ur sig hat, skit och olustigheter kan inte vara hela sanningen.

Det är ju också en sak, man borde inte få skriva kommentarer under synonymen ”Anonym”!!

Det är så lätt att trycka på gilla-knappen när det står något och man håller med i sak,(Jag brukar själv ha gjort så) men man vet egentligen aldrig hur stor sanningshalt det finns i artikeln, idag kan man lugnt utgå ifrån att ”vanliga” journalister också vinklar sina ”opartiska och sakliga” artiklar. Man vet heller aldrig vad som ligger bakom.

Därför kommer Jag inte att trycka på eller dela fler artiklar som berättar hur korkat folk beter sig, det kommer säkert ut utan min hjälp.Jag hoppas fler tänker efter och gör detsamma.

Sen den här ”selfiemanien” som folk har fått, Du blir inte en bättre eller intressantare människa för att man kan se olyckor i bakgrunden!! Försök hjälpa till istället!! Men hjälpa till är ju jobbigt va??

Men om det nu är så, att folk har blivit dummare och har mindre respekt för annat folk, då blir det nog ingen ändring. Så länge man inte tolererar att någon kan ha en annan åsikt, och kanske till och med ha rätt, utan att ösa hat och okvädningsord över den, så länge kan man nog bara hoppas på förbättring.

Nu får Vi skärpa oss Hörrni, annars vet vi aldrig vart det tar vägen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.