Vilken ”Slagkraftig” regering Vi har!!

Vår ”slagkraftiga” regering har återigen, denna gång med att ”utlokalisera” SIDA från Stockholm till Stockholm?!, visat sitt rätta ansikte, och var De anser att ”resten” av Sverige är. Det framstår närmast barnsligt att tycka att det är något att slå sig för bröstet för.

Nu finns det väl i och för sig viktigare saker än SIDA som man tycker skulle kunna fokuseras på ett tag.

Vi i ”obygden kräver ju egentligen inte så mycket, Vi betalar ju minst lika mycket skatt som övriga Sverige, ofta mer eftersom priser ofta stiger med avstånd, och då följer ju också momsen med.

Vi vore nöjda om vi hade lokaltrafik som gick mer än morron och kväll, om Vi hade vägar som gick att använda, även med tunga fordon året runt, om Vi hade en sjukvård som Vi kunde känna oss trygga med på närmare håll än 10 mil, ofta längre.

Att kunna lita på att Vi har ström i ledningarna även om det snöar och blåser, nu när det ska införas restriktioner mot spisar och andra vedeldade värmekällor.

Om vi hade en polis som vi visste kom om det händer något, en polis som åtminstone befann sig i samma kommun och inte behöver ett par timmars körtid även om De har tid att komma direkt.

En ambulans som inte behöver 45 minuter för att komma om det är akut.

Så,kära regering, behåll SIDA och se till att uppfylla era åtaganden gentemot ”resten” av Sverige, annars kanske det går att ordna ett Brexit för oss också.Vi kanske kunde få gå i union med Norge, De har ju som bekant en annan syn på glesbygden.

2 kommentarer

 1. Olle

  De anställda får en annan resväg till jobbet bara, tror fan inte det är sant.Tror regeringen att folk är dum i hela huvudet om de ska gå på en sån dimridå ?? Det positiva är hoppas jag att väljarna ser vilken handlingsförlamad regering vi har.

 2. Kristina Norman

  Fråga:
  -Hur många företag utlokaliserades när centern satt i regeringsställning i 8 år?
  Svar:
  – Inte ett enda.

  Nu har den här regeringen utlokaliserat runt 2000 jobb. Detta trots att det man tvingades regera med en borgerlig budget år 1 och trots att det parlamentariska läget inte tillåter den kapacitet på verkstan som man skulle kunna önska. 2000 jobb är mer än … inget alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.