Europamästare

 

Sverige är Europabäst på tillväxt och utklassar övriga Europa. Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) växte med 4,6% under andra kvartalet i år vilket är imponerande med tanke på det tuffa stålbad som vi gått igenom i form av finansiell världskris.

Socialdemokraternas Tomas Östros och många andra av hans partikamrater har kritiserat praktiskt taget varje åtgärd. Det har antingen ”varit för lite” eller ”för sent”.

 

Facit hittills visar att Alliansen med sin målmedvetna politik och sin jobblinje träffat ganska mitt i prick. Sverige är nu är ett Europeiskt föregångsland.

 

Prognoserna för de närmast kommande åren är också hoppfulla. Om Alliansen får fortsatt förtroende finne utrymme för viktiga sociala reformer. Då kan finns utrymme för Centerpartiets prioriteringar som framför allt inriktas på nya insatser för småföretagande. Det är i dessa mindre företag som de storja möjligheterna till nya jobb finns.

 

De rödgröna har i sina valprogram intecknat det utrymme av som Alliansens politik beräknas kunna ge. Men prognosen baseras på Alliansen politik. Inte på de rödgrönas.

   
Alliansens jobblinje och fasta ekonomiska politik behövs för att värna välfärden!

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.