Kärlek och kamp

10455860_10152211561573564_6510177714235790863_nNu har vi i Vänsterpartiet Umeå smygbörjat med vår förvalskampanj. I går var jag ute på Ersboda och delade ut vår tidning. Den grupp jag ingick i delade ut tidningar till runt 2000 hushåll under gårdagen. Det var soligt och det var varmt med många trevliga möten med människor. Det bästa med allt var att jag fick med mig Björn på äventyret! 🙂

Nu måste vi få en ny regering.

2014 blir det år vi säger Ja till människovärdet och Nej till moderaternas korrupta regering!

Etiketter: , , , , , , , ,

9 kommentarer

  • Daniel Nyström (inläggsförfattare)

   Den skiljer sig i innehåll inte nämnvärt från Jehovas Vittnen, Livets ord, Laestadianerna och många präster inom Svenska kyrkan. Det är lite av religionens dilemma och hyckleri som vi ser på filmen och som jag sett genom mitt liv inom kristendomen.

   Så för att svara på din fråga blir det lätt: Jag ställer mig på jämlikhetens, kärlekens och människovärdets sida. Detta exkluderar HBTQ-foba religiösa (kristna, judar, muslimer med flera) och politiska partier som Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna. HBTQ-fientlighet är en skam för det svenska samhället oavsett vem det kommer ifrån.

   • Sven Grundin

    ”judar”? Judar är inte en religion, till skillnad från kristendomen etc de som du nämnde! Ditt inlägg ser antisemitiskt ut. Sluta mästra andra om demokrati när du själv är så vårdslös (jag är inte jude). Många judar har ingen religion och en del är ateister

    • Daniel Nyström (inläggsförfattare)

     Hej Sven Grundin

     Låt mig parafrasera dig: Ditt inlägg ser dumt ut. Sluta mästra andra när du inte förstår det du läser.

     Men för att förtydliga för dig: Jag skrev HBTQ-foba religiösa ”kristna, judar, muslimer”. ”Kristna” är inte heller någon religion och inte ”muslim” heller. Det är beskrivningen individer som med en viss trosinriktning. I dessa fall specificerade jag det än mer genom ordet ”religiösa” vilket i sammanhanget innebär troende/utövande inom respektive kristendom, judendom och islam.

     Försök tänka efter lite innan du skriver dumheter nästa gång.

     Vänligen,
     Daniel

 1. Liberalen

  Så var det alltså med vänstern och demokratin. Alla de som ogillar socialismen är korrupta. Får vi se några belägg för regeringens korruption, kanske?

  • Daniel Nyström (inläggsförfattare)

   Hej Liberalen,

   Säger dig exempelvis Nuon något?

   Ett litet tips: Det känns som att du har svårt för demokratibegreppet och dess innebörd. Använd inte det framöver så lättvindigt. Det säker trovärdigheten.

   Ha det bra!
   Daniel

  • ej pissliberal

   Haha så nu är en antidemokrat om en skriver nått dumt om moderaterna? Pinsamma pissliberaler! Oj nu var jag odemokratisk igen.

 2. Krister Danielsson

  ”Kärlek och Damp”…. ”Kärlek och Damp” ..hur många gånger jag än läser överskriften så är nog Damp det som passar bättre in.

  Borde inte du hylla moderaternas nya krav på att förskolebarn nu skall få lära sig knulla röv och leka med dockor? ”ökad HBT-certifiering av förskolor och skolor” kallas det ju.

  Istället för att alla får upptäcka sin sexualitet på egen hand skall nu småbarn ”läxas” i hur man är onaturlig och avvikande frånm den naturliga normalen.
  Är du säker på att du inte är lite (M)oderat i smyg?

  • Daniel Nyström (inläggsförfattare)

   Hej Konrad Damm,

   Det är lätt att sitta på nätet och hata och vara ett arsle, men som så många gånger annars säger ditt meddelande mer om hur du är ställd i skallen än vad det gör om någon annan. Att du också länkar (jag tog bort länken då jag inte vill ha sådant på min blogg) till högerextrema tidningar visar tydligt vad du är för typ av människa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.