Jagad av det oundvikliga

Blev kallad ’gubbe’ innan jag fyllt 30 av en yngre jobbarkompis. Det var med glimten i ögat så det var inget allvarligt i det. Men i fredags avtackade vi en kollega som snart går i pension och då slog det mig att jag var en av de äldsta på skiftet. Nu hör det till saken att vi är ett ganska ungt skiftlag, men ändå. Döden jagar mig. Men för att tänka mer positivt, just nu springer jag snabbare.

Får ändå hålla med om att den gamla klyschan att alla åldrar har sin tjusning. Erfarenhet har sitt värde gentemot ungdomens fördelar.

Nu måste jag sova lite. Har upptäckt att jag åldras saktare då..

En kommentar

 1. Mikael Holmlund

  Förra veckan hade vi en 20:årig kille hos oss och under diskussionen kom vi in på att jobba i grupp och då säger han

  Jag har inga problem att jobba i grupp han gör en kortare paus och tillägger
  Jag har inga problem att jobba med äldre heller TYP 30:åringar?.. gissa om man kände sig gammal??.

  ———————————————————-
  Det är bara döda fiskar som följer strömmen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.