Bok maraton

Jisses, fick ett samtal från biblioteket att jag hade en ’bunt’ böcker att hämta.

Innan sommaren satte jag mig och tittade runt på vilka nya böcker osm hade kommit ut och beställde dem på biblioteket. Jag är en sådan som inte alls känner något behov av att ÄGA boken – bara läsa den – om jag hinner.

Sagt och gjort så hade jag en gedigen bokbeställning inför sommaren. Men hej hopp….vad händer jo..

Samma sak som händer varje sommar, utlåningstiden förlängs till ett datum i mitten/slutet av aug. GOTT, tänker jag då har jag gott om tid att läsa de jag har hemma.

Detta medför nu att de flesta böcker som jag ställde mig på kö för, LÄMNAS IN SAMMA DATUM. Vilket innebär att jag får boktravar med böcker varje vecka som jag ska hinna läsa…*puhhh*.

Jag är så innerligt tacksam över att biblioteket finns, det bemötande som jag får här på Robertsfors bibliotek är helt enormt positivt. De letar konstiga böcker åt mig och hittar dem på det mest konstiga ställen (tycker jag).

Indirekt är ju hela länets bibliotek inblandad i mina lån -vilken service.

Med skammens rosor på kinderna måste jag även här be om förlåtelse över att jag så påstridigt sagt att jag redan hade lämnat igen en bok. Den hittade jag senare i bilen och det känns skämmigt.

Skulle gärna betala dubbel förseningsavgift samt ’skämmes tamigfan’ avgift på den. Men personalen här i Robertsfors hade förståelse även för det.

Fattar ni – vilken drömpersonal.

Näy, nu tänker jag resa lite. Så det blir tyst i bloggen ett tag men…

I`LL BE BACK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.