Vårdcentralens surprise

För att göra en lång historia kort så har jag ärft min släkts tendens till att bilda FETTKNÖLAR. Ja du läste rätt. Fettknölar på huvudet.

Detta har inte bekymmrat mig närmvärt om inte frissan naggar den lite då och då. Men sedan jag upptäckt att man kan klämma och ’flytta’ på den lite har den fått någon akut förkylning. Den gör jätteont så fort man höjer ögonbrynen eller berör den.

Dags att ta bort den helt tänkte jag då.

Ringde snällt till Vårdcentralen och gick igenom den proceduren med stor häpnad. Sällan jag behöver hjälp av sjukvården så det är nytt varje gång.

HA, det funkar bra. Bara någon minut efter utsatt tid så ringer en syster och frågar vad jag har för besvär. När jag framfört mitt lilla ärende – tillägger att det är inte någon brådska med att plocka bort den.

Förvånad med ett häpet ansiktsuttryck lägger jag på luren några minuter efteråt. VAD HÄNDE? Jag funderar återigen på vad kvinna i andra änden sagt. Samt att jag utan att ens argumentera bara la ner luren.

De hade brist på läkare och att de kunde inte göra sådana ingrepp. Det var inte lönt att ställa sig i kö för trycket var så stort på läkartider så det där var bara att glömma!!!!!!???????

JISSES….är fortfarande i chock…..

2 kommentarer

  1. Dittan

    Visst är det otroligt! Men tyvärr sant. Man måste vara väldigt stark för att orka vara sjuk idag. Jag hoppas knölen försvinner snart så du inte behöver utsättas för detta en gång till.

  2. Josef Mengele

    Hej Lisbet.

    Nu är det ju så att du med största säkerhet inte har en åkomma som är hälsofarlig. Och det vet du nog själv att man måste ju ta hand om dom som är sjukast. Men nog skulle du fått komma på ett mottagnings besök tycker man.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.