Posten tar mina brev…

Vart tar alla dessa försvunna brev vägen?

Hur försvinner de?
Eldar man upp dem som bara blir liggande….

VAD GÖR MAN MED POST SOM FÖRSVINNER – DE MÅSTE JU FINNAS NÅGONSTANS?????

2 kommentarer

  1. Dittan

    jag undrar oxå vart posten tar vägen.Och vem som öppnar och försluter den igen. Nu senast så var det en räkning som inte kom fram och det är lite bökigt. Men en eloge till posten i Robban som kunde dela ut ett brev på rätt adress utan att adressatens namn el adress syntes i kuvertrutan. Lite förbryllande tyckte vi dock att det var.

  2. Anna

    Den som öppnar och försluter kan vara den som fått någon annans post av misstag och sprättar alla kuverten utan att titta på adressaten först. Försluter och lägger på lådan igen sedan! Eller e nyfiken jäkel som fått någon annans post :-/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.