Man gör som chefen gör….

För rätt länge sedan besökte jag en av Umeå kommuns förvaltningar. Mannen som tog emot mig sa att jag var överkvalicerad till det projekt de hade men att jag hade så snygg layout på mina papper så man ville träffa mig!!???

Sedan fortsatte han att säga att han hade varit idrottare i sin ungdom och om jag trodde att jag skulle få honom att röra på sig så trodde jag fel. Till saken hör att mannen var rätt rund av sig, lätt röd i ansiktet och det skulle inte förvåna mig om vilopulsen låg cirka 20 slag över min där vi SATT.

Ja vad svarar man?

Man gör inte som chefen SÄGER utan man gör som chefen GÖR….!!!!!

Det är liksom att kasta pengarna i sjön om chefen inte har fattat vinsten med att ha hyffsat kondis, få syre till hjärnan och orkar vara pigg en hel dag på jobbet, samt kanske till kvällen. Att ha en sådan attityd – då är det svårt att lyckas få personalen att höja sin prestation på olika sätt.

I have done that, been there, bought that T-shirt – och att få en väl fungerande verksamhet/projekt är dödfött med en chef som inte fattar vad det går ut på, är med på noterna och tror på det man gör.

Det är som att springa i bulldeg för att sedan slå pannan blodig på motståndet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.