Avsäger mig uppdrag – Företagarna..

Japp jag har faktiskt aviserat min avgång från att vara vice ordförande i Företagarna. Har nu jobbat hårt i tre år med att få igång diskussioner, möten och bra relationer med olika andra parter i samhållet.

MEN…det tar mycket energi…finns ju faktiskt en stor faktor som gör en till företagare – att man vill få något gjort.

Just nu tycker jag att mina idéer är slut, mina krafter är slut med att rodda runt och dra i en massa trådar för att se om det finns intresse. Nu får andra ta över och de kommer sannerligen att fortsätta med det som är påbörjat.

För att vara ärlig så har det faktiskt hänt en hel del de åren jag suttit med – om det har att göra med många nya i styrelsen, ökat tryck på Näringslivskontoret på kommunen eller min existens – det låter jag va osagt…
*ler stort*..

..*man ska inte överdriva sin existens – så den styrelse jag lämnar är en TOPPENSTYRELSE*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.