Magma möte, DN möte och Filippa Reinfeldt om sitt livspussel

Har just avslutat ett möte med DN och ska vidare in till Umeå för att vara med på Magmas årsmöte eller det heter nog med lite finare ord: Magmagroup.

’Magma är ett nätverk för kreativa och företagsamma kvinnor som verkar inom områden som kultur, jämställdhet, integration och eget företagande.’

Det låter lovande men det är ju alltid så att medlemmarna gör nätverket. Ska bli kul i alla fall och jag ska försöka hålla mig från några uppdrag…*ta i trä*.

Sedan så funderade jag över ’Filippa Reinfeldt om sitt livspussel’ – det är så sällan man pratar om med män om hur de får ihop sitt livspussel. Jag tycker det skulle vara så intressant att i detta ämne få höra mäns röster också. Helst när det finns mängder med män som träffar sina barn sällan. Nu pratar jag inte om de som själva VALT det utan mer om de män som inte får träffa sin barn som de vill på grund av olika saker t ex:
som att mamman flyttar med barnen til landa sidan landet/världen.

Man klagar mycket på frånvarande pappor men sällan om för mycket närvarande mammor som inte släpper in den icke hemmaboende pappan i barnens liv.

NU – mat och potatis och sedan Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.