Wheels Nat´s Norr & Våld

Helgen blir spännande. Det är återigen det årliga jättearrangemanget Wheels Nats Norr som Nailheads I Umeå är med och anordnar.

Hela veckan har gått i putsande, städande och fixande av bilarnas tecken. Allt ska vara så tip top som det går, fikat ska packas, putsmedel ska med samt mängder av kaffe. KLäder och paraplyer samt ett glatt humör. Vi åker i morgonbitte och kommer hem i morgonnatt – ett heldygnsarrangemang.

Det kommer att bli jättemegasuperkul, man behöver inte ens fundera över det utan man VET. Att träffa människor med samma intresse , att se lösningar på plåtproblem, kreativitet i byggen och lack, placering av extra utrustning…..wow…..

Umeå kommer att översvämmas av pengar gömda i form av kulturhistoria i form av plåt, design och motor. SÅ HÄFTIGT.

Smulan & Rolf
Önskar er en helhäftig helg.

Önskar också att alla kunde ta sitt ansvar att inte begå våld mot någon – allra minst mot djur.

Är tyvärr väldigt blödig när det gäller djur. Jag fattar att vi måste skjuta av djurstammar, jag förstår att våra norrlänska rovdjur inte får börja närma sig våra gårdar, riva våra får och hundar till döds även om det är tillåtet i djurens värld. JAJAJAJA…ja..jag fattar men jag får ont i hjärtat när det bli tal om HUR dessa djur plågas ibland av skador, hur de ylar av smärta och just dödsögonblicket. Vill inte höra….*håller för öronen*

Ja jag äter kött, fisk, skaldjur och JA, kanske borde jag inte göra det eller trappa ned på det.

Minns när jag såg filmen ’Dansar med vargar’ och det enda jag minns är när de sköt VARGEN!!!. När det kommer till djur så är jag blödig….

Nu tvätta, putsa bilar….

4 kommentarer

 1. Smulan

  Man ska inte be om ursäkt för att man har empati för levande varelser. En del av oss värnar om våra vänner djuren, andra om människor. Och så finns det dom av oss som värnar om natur och miljö. Det är väl bra att vi alla värnar om olika saker. Och dom flesta av oss drar sitt lilla strå till stacken så vår värld ska bli lite trevligare att leva i.

  Trevlig helg önskar jag dig Lisabeth och farbror Rolf också.:-)

  För mig blir det Norge och mc-träff.

 2. Rolf

  Oj, jag höll på att missa det! Jag kommer som ett skott!

  Kommer Sune i år också, eller har han blivit blöt på gamla dar? (Förr stoppade ju inte en bruten fot den mannen…:-))

 3. Rolf

  Grrr, … Bumsen står ju i år, så jag får nöja mej med att stirra efter alla härliga hojar efter vägarna….

 4. Smulan

  Gäääsp…..hemma igen och trött, trött, trött. Men det var otroligt kul att få träffa mc-folket i vårt grannland. Och Ducatin skötte sig fint hela vägen, både dit och hem. Och nu när jag fått så många nya vänner i Norge kommer jag åka dit fler gånger.

  Ser att bilträffen också gav en trevlig helg. Hur gick det för dig Lisabeth?:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.