Jan N & Smulan, Kalle S & Berith – Tack

JAN N – kunde jag helt ha tackat…nej tack till ENIRO…*mulnar till*. Hm…jag som tyckte att jag inte blev lurad där. TACK för upplysningen. Den Uppskattas.

Dina tankar om skrytsamhet är också välkomna. Dålig självkänsla kan vara en liten bov i dramat. Sedan att man är rädd för att andra ska uppfatta en som skrytsam. Tack för att du tog dig tid att skriva.

Smulan Du fantastiska kvinna. Du har en förmåga att uttrycka det så enkelt och på något sätt mer ’självklart’. Mer som en aha-upplevelse. Jag skulle vilja återge dina ord rakt av men hänviser er andra till att läsa hennes inlägg om skrytsamhet och gnäll. Så smart..liksom. Tack för dina ord.

Berith YES, du har också upplevt detta med att missa anslutningsbussarna som ska föra en vidare från 100 bussen. Du har också erfarenhet av att de är försenade. Tack för att du delgav det.

Kalle S Jaha…var är du? Sitter du och löser korsord? Läs nu vad Smulan har skrivit. Tänkte att mina ord blir rätt offentlig här på VK bloggen – som svar…

Igår sålde jag expansionskärlet – det känns bra. Idag har jag läst kommentarer och njutit med en kopp kaffe. Jag brukar låta bli datorn på helgen men ’skulle bara’…..

Ta vara på er i helgen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.