Jag är en hemsk människa

Det är bra att komma till insikt om hur man är i andras ögon men inget som jag tar på något större allvar utan mer med glimten i ögat

Något som verkar vara något ohyggligt hemskt är att jag inte ögnar "födda" sidan i VK någon tid. Jag är faktiskt inte alls intresserad av hur många barn som föds varje vecka, hur många syskon de har och om de är "prematurbäbbisar" eller inte. Eller vad mer man kan spekulera om över en "föddaannons",
Vad jag mer finner lite oroväckande är att en "föddaannons" tydligen är gratis men ett "döddeannons" kostar rätt mycket.

En annan sak är att jag gärna diskar när diskmaskinen är halvfull bara för att min favoritkopp står där inne tillsammans med trivsamma tekannan!!! Miljöbovstant..YES, att diska för hand är inte att tänka på.

På E4-an när man kommer till 110-hastighet orkar jag inte pilla ur farthållaren utan envisas med att köra 90. Tittar ordentligt på de omkörande bilarna och flinar lite åt de jäktade, supercoola fartdårarna. Ignorerar totalt att jag gillar att köra fort och att latheten tar över hand. Menar att bara med en liten fotrörelse kan jag ändra hastigheten men min blyfot är dock alltför tung för att flytta på sig.

Jag struntar i hur många som besöker min blogg och håller inte koll på min räknare. Mest besökare dör lyckligast!! Är det så, så kommer jag att vara miserabel vid min dödsbädd om jag nu minns att jag bloggade på VK.

Kalle käre vän, du kommer att bli en hit på ålderdomshemmet. Har du aldrig tänkt på att bosätta dig i Indien. Om man nu bortser från att landet har "Indienodör" så har landet ett lugnt tempo, är relativt billigt samt har bra läkarvård.

Smulan du har så rätt. Jag har inte kunnat uttrycka mig bättre. Tänk om vi skulle frånta alla mötesdeltagare sina mobiler som vi lägger i en korg framme vid "katedern".

Eftersom jag varit "mittemellan" allt i veckan så måste jag rensa och ta hand om min mailskörd. Ska fundera ut vad jag ska säga under mina 15 minuter i rampljuset på söndag när jag ska säga några ord om Ambassadörerna för kvinnliga företagare.

Ha det gott

7 kommentarer

  1. Roland

    Jag brukar tänka samma sak när jag kör e4an.Tänk att ha så bråttom fram till rödljuset vid Ersboda.

  2. Smulan

    Tja, varför inte en chocköppna med att säga att:
    -Män är väl underbara. Hur skulle livet se ut om inga karlar fanns? Jag älskar karlar och utan min man vore jag mitt hjärta tomt. Men……

    Ikväll brudar är det bara vi så nu kör vi på…..vem vill ha bulle till kaffet?;-)

    Se till göra en trevlig helg nu Lisbeth. Snart är det vår för småfåglarna kvittrar på fönsterbläcket om mornarna.

  3. Kalle

    Ja, du är verkligen en hemskt reko tjej, som så här öppet erkänner sån’t som många vill behålla för sig själv.

    Min tidigare kommentar i samma positiva anda, blev inte publicerad och jag förstår inte varför.

  4. Lead foot forever!

    Fartdåre för att man följer den rekommenderade hastigheten?! Det kanske vore bättre för allas trevnad i trafiken om du i fortsättningen håller dig till småvägar istället för att skapa stress längs E4:an. Om du nu har blyfot så borde den vid det här laget pressat durkplåten bucklig och lämnat oss andra långt efter. Hemska tanke!!! Det kan väl inte vara åldern som börjat spela dig spratt. Om inte så lovar jag att fixa en snygg gubbkeps åt dig att dra ner i pannan när du är ute efter vägarna. 😉

  5. Lisbet - herself

    JA JAG VET…jag är en förtappad blyfotsparasit. Fast det är mer LATHET som präglar min ”söndagskörkepsfart”. Det är skillnad på 402 meter, rakt fram med kompressor, lustgas och trackbite.

    Jag ser fram emor kepsen – vill ha en med RUTOR..

  6. Lead foot forever

    Menar du en sån här? (kolla länken)
    http://shop.sivletto.com/system/search/product.asp?id=2194&brandid=0&branchid=1&catid=5&container=99&

    i så fall måste jag få veta vilken storlek du behöver. Att du är ”tjockskallig” vet väl alla redan men hur mycket? Jag tar för givet att du uppfattar ”tjockskallig” som det är menat från mig. En som är envis, som står på sig, är engagerad och som står rakryggad för sin sak!
    Något väldigt positivt alltså!
    😉

  7. Lisbet - herself

    *svär*…får inte upp länken.
    Men Sivletto är bra, har fikat ofta där på Söder och de sålde min kalender med mat på motor.
    MEN jag litar på ditt omdömme…YES..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.