Modevisning – konfrencier

Eftersom jag fått lite förfrågningar på hur gårdagkvällen gick.

Modevisningen blev en stormande succse med över 100 besökare av varierande åldrar. Fotomodellerna var helt underbart klädda i vackra kläder (Bigaro & Qwe herrkläder), smycken, glasögon (Opitque) och stylade/sminkade av Veronica Ottosson, make up artist.

Att inleda en sådan här tillställning är få förundrat. Det är inte bara kläder som ska visas utan dessa fantastiska fotomodeller som gjort en livsstilsförändring som få ens förstår.

Pulsen höjdes på hela publiken när lamporna fedade ned, Dj´n fyllde rummet med pulserande rytmer väl valda till modellernas val av kläder och stil. Vi fick en glimt av psykodeliska mönster, stilrent i linne och inte att förglömma herrarnas outfit – sista vändan med en glimt av maffiastuk (bara det avsågade geväret som fattades) och när rocken åkte av blottades de mest detaljrika, välsydda kostymer som bars upp med stolthet och en stor glimt i ögat på modellerna.

Men det som värmde mest var modellernas självförtroende, deras glädje och stolthet att övervinna sin egen rädsla och gå ut och visa upp sig som aldrig förr.

Det som förvånade mig mest var att VK INTE  var på plats och intrvjuade –
eller de kanske var det men jag såg dem inte.

Det kan komma lite bilder senare.

HANÄBÄST

2 kommentarer

  1. Lars Valler

    Låter lite some en modevisning me twist..a la capone lol men av texten att döma var det en win win situation där jag antar att pupliken fick både en glimt i ögat som fröjd för sinnet och deltagarna måste ha känt både pulsen och nerven slå.

    Får gratulera till en bedrift på flera plan!

  2. Elmar Friesli

    Jag skulle vilja gratulera dig till detta underbara resultat,
    ge dig en stor eloge för ditt fantastiska arbete
    och överlämna några ”blommor” inslagna i ord:

    Vi kommer ihåg
    de där lyckliga stunderna
    som värmer fortfarande
    det vardagliga livet
    och ger oss mod för framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.