Kommentarer

Jag har upptäckt något märkligt. Jag har haft en väldig häktiskt tid  med jobb, frånvaro och försäljning av bilar å båtar i en salig blandning.Har  inte hunnit ramla runt och kommentera andra bloggar som sig bör. MEN NI LÄSER MIG I ALLA FALL….*kärlek*

TACK 

HANEBÄST

 

2 kommentarer

 1. Evve

  Hittade igen dig – vi tävlade i samma klass på SMét när du slet av vadmuskeln. Det var ingen vacker syn men att du skulle knipa SM-silvret på ett enda försök tror jag ingen fattade. Det var i Eksjö, på kvällen, blöta banor och med 9 mm under skorna. Vi andra fick också problem men höll i kroppen.

  Jag var hon du gav träningsprogrammet med marklyft och frivänningar i kombination med excentrisk träning. Hör av dig om du har kvar mig. Skulle vara urkul att ta ett träningspass och prata gamla minnen.

 2. Lisbet Olofsson

  Svar till Evve (2010-05-18 09:21)
  EVVE..är det DU. Dina gluttar (gluteus) var vrångstarka och vilket vridmoment med lika starka adoms. Tror du gick rätt väg där med att få till stryrka, vrid och teknik på rätt sätt.

  Jag trodde hälsenan gick av men hörde inget ljud. Mina vader (vad) var uppenbart för svag eftersom spikarna i rubtanmattan fick tvärstopp och muskeln inte orkade hålla. Jag vill inte göra om det – kunde inte gå på över tre
  Var in två vändor på Eksjö lassa för att bli både röntgad med kontrst för att utesluta blodproppar. Många månader och en lång rehab. Var inte värt det.

  Jag hör av mig – var så säker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.