VAD SKA VI ÄTA IDAG?

Den eviga frågan – vad ska vi äta idag.

Det är ju en baggis att laga mat om man vet vad man ska äta. Ibland önskar jag att jag kunde ta tillbaka min kreativitet och göra matlistor som förr i världen. SÅ enkelt, bara handla, laga. ät och TIG.

Vi har rätter som heter ÄT och TIG mat. De smakar inte särksilt bra men nått ska man ju äta. Och jag som är en vitt mjöl, socker och sånt skit motståndare försöker göra pannkaka på dinkelmjöl.

Det kan bli väl grovt ibland….

6 kommentarer

 1. Birgitta J:n

  Gör en köttfärslimpa och fyll den med lättstekta färska champinjoner som sedan fått en skvätt balsamicovinäger på sig i stekpannan. Klipp ner en tufs färsk timjan i själva smeten och adda (tillsammans med champinjonerna då…) med lite knaperstekt bacon i klippta små fyrkanter.

  Red av med lite maizena en skvätt soya och 1/4 köttbuljongtärning.
  Smaklig måltid!!!

 2. Tomas

  jAG SATSAR DIREKT PÅ FLÄ’SKPANNKAKA MED MYCKET FÄSK OCH FLOTT.
  VI LEVER BARA EN GÅNG, SÅ NJUT AV LIVET OCH MATEN.
  MOTIONERA OCH FÖRBRÄNN DE KALORIER SOM BLIR FÖR MÅMGA.
  SÅ TÄNKER JAG.
  HA DET SÅ GOTT LISBETH.

 3. Kicki Axengrip

  Jag bloggade precis om mat fast nu var det frukost jag skrev om. Jag håller med dig om att det nog saknas planering för om den finns och om man följer den så är det ju bara att TIGA sen *fniss*. Jag tror faktiskt jag ska börja införa våra hederliga gamla matlistor igen. Inte imorgon utan IDAG!

  En fråga, vad tycker du är en lämplig frukost för en kvinna i 40-årsåldern som ägnar sig åt vardagsmotion och ett och annat pass på spinningcykeln/gymmet?

 4. Syster Yster

  Jag har väl någongång blivit bjuden på ”Ät o Tig” men klassiker som blodpudding med vitkål och lingon bruka slinka ner.

 5. Helena Larsson

  Vi har också ät och TIG mat här. Funkar bra tycker jag för äta måste man ju. Pannkaka är ingen mat men TIGmat emellanåt… Det går ju inte ens fort att göra 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.