Tålamod – dåligt…

Jag erkänner hudlöst och med skammens rosor att jag har svårt för att "TA VARA" på skogens eller trädgårdens skafferi och vara miljömedveten till 100% (menar..en massa bilar som jag får betala mängder med bensinskatt på).

Uppfödd på en bonngård med en massa kunskap som jag lagt bort. ALLT BARA FÖR ATT JAG ICKE BEGÅVATS MED TÅLAMOD – har plockat in de svarta vinbären och efter 15..läs femton minuter var mitt tålamod borta. Fåglarna ska väl äta också…..

 IGÅR KVÄLL KOM BÄSTA EVA MED EN HINK LINGON SOM HENNES SON HAR 
PLOCKAT TILL MIG – FATTAR NI…HAN Ä KUNG!

6 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    =) samma här! Jag tar in för husbehov det som växer. Det är en rikedom att plocka å äta från hand till mun. Goot nyttigt å säsongsbetonat, å fåglarna ska som sagt åxå ha mat. Varsegod.

  2. Sushi

    Förstår hur du tänker 😉 Fast det är ju ändå nåt visst med att få äta eller tillaga något som man själv plockat, eller som vuxit i ens egna trädgård..typ bär och svamp i skogen och bär, plommon, äpplen osv. där hemma..det blir ju så rysligt mycke goare ;)Kram !

  3. Helena Larsson

    Det är så gott! och så borde man plocka och varje år står frysen fortfarande lika tom för det är fortfarande oplockat. Bortprioriterat, fast ja, dödligt tråkigt är det också… Beror nog som du säger på det bristande tålamodet.

  4. Lisbet Olofsson

    Svar till Helena Larsson (2011-09-05 22:12)
    ibland tror jag att det är föreställningen om att vi ska plocka SÅ MYCKET som avskräcker. Man ska ha med sig en litn hink..inte två tioliters

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.