Tvål mot/för fläckar

Köpte två Galltvålar – en till kompisen Annika som frågat var man kan köpa. Tycker den var liten men när man hittar så köper man en.

Om du har fläckar på kläder blöter du tyget, gnider in lite GALLTVÅL, arbetar upp ett lödder, låter ligga en stund och sen sköljer du med vatten eller tvättar i tvättmaskinen.
Annat som ska rengöras t.ex ugnen, skor, bilen mm. Ta en blöt duk eller trasa, gnid in GALLTVÅL och rengör som vanligt. Skölj med vatten och du har skinande rent.
Feta och oljiga saker rengör du enkelt med GALLTVÅL. T.ex ugnen, spisen, grillen, gräsklipparen, båtmotor, bilen, cykel m.m.

Kromdetaljer som rengörs med GALLTVÅL får en fantastisk lyster och glans. Testa på diskbänken!

 

Endast naturliga ämnen ingår i GALLTVÅL. Den är helt biologiskt nedbrytbar och inga konserveringsmedel eller parfymer är tillsatta. Tvålbasen består av vegetabilisk kokosolja och palmolja som är ekologiskt odlade i ett Fair Trade Projekt i Brazilien och Dominikanska Republiken. Inga genmanipulerade råvaror ingår i GALLTVÅL. Klorofyll är en beståndsdel som ger GALLTVÅL dess gröna färg och även hjälper till att ta bort fläckar från gräs. GALLTVÅL är ej testad på djur, varken direkt eller indirekt. Oxgallan gör att GALLTVÅL är så effektiv på olja och feta fläckar eftersom gallan är naturens eget sätt att bryta ner fett. Hållbarheten är obegränsad. Tack vare att oxgallan kommer i kontakt med tvålbasen förhindras all tillväxt av microorganismer