Varning för hårtork

Min bloggkompis här har så kluriga små iaktagelser att jag har lånat av henne. Men titta gärna in till Peggy HÄR.

 

 

 

 

Amerikaner har en benägenhet att stämma ett företag om de råkar göra sig illa under tiden de använder en viss produkt. Som följd har de flesta produkttillverkarna blivit tvungna att skriva självklara varningar på sina produkter för att förbygga en kundvinst i tingsrätten.

2 kommentarer

  1. Micke

    Haha, riktigt bra. Visst är det så att deras varningar ofta är väldigt löjliga. En annan rolig som jag sett på en hårtork är ”Do not use in shower” 🙂 Får vara rätt dum för att stå i duschen och torka håret samtidigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.