Vardagshjältar

Det är så slående varje gång de händer. Hur lätt det är, hur lite som behövs och hur glad man blir. Det jag pratar om är att vardagshjätar gör ens dag. Med ett leende, med att ge lite extra tid för att se och bekräfta, med en extra gullig handling eller någon som gör något på ren vilja och inte för att de måste eller för att det är deras jobb.

Omvändarna som kan vända hela ens känsla kan dyka upp precis vart som helst. På andra sidan disken i affären, i motionsspåret, i bussen eller en vänlig själ på gatan.

En kommentar

  1. Maria Skiddi

    Precis!

    Min vecka har flutit jättebra! jag har kunnat åstadkomma KASAM för en brukare-det blir en positiv spiral, ett flow!

    å jag har nog strålat mer än vanligt förmodar jag-för igår var det två helt okända människor på olika ställen som kommenterade hur glad jag såg ut å vilka vackra glada kläder jag hade på mig som gjorde DEM glada

    (mina egensydda lårhöga fleecebenvärmare i samiska färger/mönster)

    så bara av farten har det blivit en pingpongeffekt av glada ord och leenden mellan varandra- äslakr sånt! Det är därför det är roligt att ”träffas- plötsliga möten” är min favvosysselsättning. Jag berömde en hundägare som plockade upp skiten också i förbifarten hehe- hon blev åxå glad och log stort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.