Cybertips – Våran Bästa Anja

En av Sveriges främsta idrottare genom tiderna som i år avslutade sin makalöst framgångsrika karriär. Innan hon lade skidorna och hjälmen på hyllan hann hon med sammanlagt 42 världscupsegrar, den första redan som 17-åring. Vann också ett OS-guld, ett OS-silver och fyra OS-brons samt sju VM-guld, två VM-silver och fyra VM-brons. Är en av fyra idrottare som fått Bragdguldet två gånger. Har både en backe och en lift uppkallad efter sig hemma i Tärnaby. Hennes segergest ”Sälen”, att glida på magen i målfållan, är klassisk.
– Medaljen har en baksida. Nu är det många beslut och vägval som bestämmer resten av tiden.

SOMMARPRATARE 23/6
Anja Pärson

En kommentar

  1. E Olsson

    Starkt av Anja, även om jag inte kan förstå dem som dras till samma kön! Men vi är ju alla olika och alla har rätt till ett lyckligt liv utan att andra ska lägga sig i!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.