Tillväxtverkets projektfadäs

                                     Jag blir faktiskt riktigt förbannad

– alla som drivit projekt  för att främja kvinnors företagande lämnar deltagarnamn, företagets namn dess registreringsnummer, adress, vad som gjordes och vilken effekten blev.
 
Vi vet att uppgifter har lämnats in så även utvärderingar, vi vet att väldigt många kvinnor som driver företag har getts möjlighet till affärsutveckling, något vi inte kan mäta på kort sikt, vi vet att ambassadörsprojketet har gett en oerhörd massa positiva sidoeffekter som ingen räknade med och som inte överhuvudtaget finns med i utvärderingar
.

Snacka om att försöka skydda sig!
Funderar fortfarande på att hoppa av projektet som
så många andra.

Fluffiga svar från Tillväxtverket

&


Näringsminister Annie Lööf; 375 miljoner satsade – utan utvärdering;

Citat; ” Regeringen satsar via den kritiserade myndigheten Tillväxtverket hundratals miljoner kronor på kvinnligt företagande. Men trots att satsningen nu pågått i fem år vet fortfarande ingen vilken effekt pengarna har haft. Skälet: det saknas uppgifter om vem som deltagit i projekten och det har därför inte gått att göra någon uppföljning.”

 

 

 

3 kommentarer

  1. Syster Yster

    Bidrag bidrag bidrag.. Var kommer pengrna ifrån som gör att bidrag delas ut? Näää nu känner jag mig bara så trött.. bäst jag inte fortsätter med denna kommentar för den kan bli hur sur som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.